Pieczarki nadziewane serem pecorino
- Całkowity czas 20 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
8 Pieczarki
1 Cebula
2 Czosnek
50 g Bułka tarta
50 g Ser Pecorino
3 Pietruszka
1 łyżeczka Skórka z cytryny
Sól i pieprz
1 szczypta Płatki chilli
2 łyżka Oliwa z oliwek
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Ten przepis wymaga pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Obierz i posiekaj czosnek.
Etap 3 /10
Usuń nóżki i środek z kapeluszy grzybów i posiekaj je. Wlej 1 łyżkę oleju do Cook4me.
Etap 4 /10
Zrumień cebulę, czosnek i posiekane części grzybów.
Etap 5 /10
Odstaw zrumienione składniki do miski. Dodaj bułkę tartą, ser pecorino, pietruszkę, skórkę z cytryny, sól, pieprz i chilli. Wymieszaj i odstaw gotowy farsz na bok.
Etap 6 /10
Kapelusze pieczarek włóż do koszyka do gotowania na parze, a koszyk włóż do Cook4me z 200 ml wody.
Etap 7 /10
Gotuj w Cook4me.
Etap 8 /10
Napełnij każdy kapelusz grzyba farszem i włóż je do polanej olejem misy Cook4me.
Etap 9 /10
Wyłącz Cook4me. Załóż pokrywkę Extra Crisp.
Etap 10 /10
Uruchom program Grill nr 2 na 8/10 minut.