Udziec jagnięcy w ziołowej panierce
- Całkowity czas 2 godz.
- 20 min.
Czas przygotowania - 1 godz. 40 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
8 osób
1.6 Noga jagnięca
70 g Bułka tarta
7 g Sól
2 łyżka Oregano
2 łyżka Tymianek
60 ml Oliwa z oliwek
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj kruszonkę. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu i odstaw.
Etap 2 /5
Umieść nogę jagnięcą bez kruszonki w urządzeniu wyposażonym w płytę. Rozpocznij proces gotowania.
Etap 3 /5
Wyjmij nogę, a następnie rozprowadź kruszonkę na wierzchu nogi, mocno dociskając.
Etap 4 /5
Włóż nogę z powrotem do urządzenia. Zrestartuj proces gotowania.
Etap 5 /5
Ciesz się smakiem od razu!