Bezy
- Całkowity czas 2 godz. 55 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 1 godz. 45 min.
Gotowanie - 1 godz.
Studzenie
Składniki
2 porcje
2 Białka
50 g Drobny cukier
50 g Cukier puder
Akcesoria
Nieprzywierająca forma
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Ubijaj białko do uzyskania sztywnej piany. Następnie dodaj cukier puder, a potem drobny cukier, ubijając do uzyskania gładkiej, błyszczącej i zwartej masy. Wlej masę do rękawa cukierniczego.
Etap 2 /5
Wyłóż spód foremki Cake Factory kawałkiem papieru do pieczenia.
Etap 3 /5
Wykonaj bezy o średnicy od 3 do 5 cm. Włóż formę do Cake Factory.
Etap 4 /5
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem. Powtórz poprzednie etapy, aby przygotować kolejne porcje
Etap 5 /5
Przed podaniem odstaw bezy na godzinę do ostygnięcia.