Zupa z kapusty i miso
- Całkowity czas 20 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
120 g Liście zielonej kapusty
200 g Zwykły lub wędzony twardy tofu
4 szt. Porcje błyskawicznej zupy miso
4 szt. Pieczarki
2 liść Suszone wodorosty morskie
10 szt. Szczypiorek
800 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Umyj liście kapusty. Przekrój je wzdłuż na dwie części. Wyrzuć twardy, biały głąb. Pokrój na cienkie plastry.
Etap 3 /6
Wlej 200 ml wody i miso instant do Cook4me. Doprowadź do wrzenia i dobrze wymieszaj.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałą wodę i inne składniki oprócz szczypiorku.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Dodaj szczypiorek i podawaj.