Zupa udon z grzybami
- Całkowity czas 18 min.
- 12 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 łyżka Olej sezamowy
3 Szparag
3 Grzyb shiitake
0.5 Boczniak
0.5 Kapusta pak choi
3 łyżka Sos sojowy
600 ml Bulion miso
1 łyżeczka Czosnek
1.5 łyżeczka Imbir
100 g Makaron udon
1.5 łyżka Kolendra
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej połowę przygotowanej ilości oleju do Cook4me.
Etap 3 /6
Smaż szparagi, grzyby i kapustę przez 2 min.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem kolendry i makaronu.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Dodaj makaron i pozostaw całość w Cook4me jeszcze na 2 min. Podawaj posypane kolendrą. Smacznego!