Risotto z burakami
- Całkowity czas 17 min.
- 8 min.
Czas przygotowania - 9 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 łyżeczka Masło
50 g Cebula
100 g Ryż Arborio
150 g Burak
300 ml Bulion warzywny
0.5 łyżka Tymianek
1 łyżeczka Biały ocet winny
1 łyżka Śmietana kwaśna
0.5 łyżka Szczypiorek
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Drobno posiekaj szczypiorek.
Etap 3 /7
Do misy wrzuć masło.
Etap 4 /7
Lekko przyrumienić cebulę.
Etap 5 /7
Dodaj pozostałe składniki oprócz śmietany i szczypiorku.
Etap 6 /7
Gotuj w Cook4me.
Etap 7 /7
Udekoruj śmietaną i szczypiorkiem. Podawaj i ciesz się znakomitym daniem!