Polędwica z pieczarkami
- Całkowity czas 20 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
200 g Polędwiczki wieprzowe
5 szt. Pomidory z puszki
2 łyżeczka Bulion cielęcy Maggi
100 g Pieczarki
150 ml Woda
50 g Cebule
1 łyżka Oliwa z oliwek
1 szt. Tymianek
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Posiekaj pieczarki. Drobno posiekaj cebulę.
Etap 3 /7
Do Cook4Me wlej olej, włóż polędwicę i cebulę.
Etap 4 /7
Zrumień smażąc przez 2/5 min.
Etap 5 /7
Dodaj pozostałe składniki. Dodaj kostkę rosołową rozpuszczoną w wodzie. Wymieszaj.
Etap 6 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 7 /7
Podawaj z ryżem.