Pasta z szynką i musztardą
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
210 g Plasterki szynki
3 szt. Jajko
150 ml Gęsta śmietana
75 g Musztarda tradycyjna
75 g Starty ser żółty
1 szczypta Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wymieszaj wszystkie składniki. Rozłóż do foremek. Owiń każdą foremkę folią.
Etap 3 /5
Wlej do Cook4Me 200 ml wody. Włóż do środka foremki.
Etap 4 /5
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Pozostaw do ostygnięcia. Zdejmij folię i podawaj (lub serwuj na zimno).