Nachos
- Całkowity czas 9 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1.5 Cebula
3 Czosnek
1.5 łyżka Przyprawa meksykańska
450 g Mielona wołowina
150 g Krojone pomidory
240 ml Bulion wołowy
0.5 łyżka Oliwa z oliwek
400 g Chipsy tortilla
225 g Tarty cheddar
Kolendra
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Wlej olej do misy do gotowania.
Etap 3 /7
Podsmaż cebulę i czosnek z przyprawami. Dodaj mięso i obsmaż.
Etap 4 /7
Dodaj pomidory oraz bulion i wymieszaj.
Etap 5 /7
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /7
Umyj misę. Umieść chipsy na dnie, przykryj mięsem i serem cheddar.
Etap 7 /7
Załóż pokrywę Extra Crisp i piecz przez 10 minut w 200°C. Podawaj z kolendrą.