Mini kotleciki cordon bleu z cukinii
- Całkowity czas 35 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 kawałek Cukinia
6 Emmental
2 Szynka
4 Jajko
200 g Bułka tarta
Olej
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Ten przepis wymaga pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki. Cukinię umyj i pokrój w 0,5 cm plastry. Plastry sera pokrój na 6, a szynki na 8 części (lub dopasuj wielkość kawałków do wielkości plastra cukinii).
Etap 2 /4
Pomiędzy 2 plastrami cukinii umieść po plasterku sera i szynki. Złącz wykałaczką. Zanurz każdy cordon bleu w białku jaja, następnie w bułce tartej i powtórz ten krok.
Etap 3 /4
Wlej olej do Cook4me. Umieść każdy kotlecik w misie i wyjmij wykałaczki.
Etap 4 /4
Wyłącz Cook4me. Załóż pokrywę Extra Crisp i ustaw program 2 na 20 minut. W połowie czasu pieczenia obróć kotleciki.