Mini ciastka pistacjowe
- Całkowity czas 32 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 17 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
3 porcje
195 g Niesolone łuskane pistacje
90 g Mąka kukurydziana
195 g Cukier
30 ml Olej
3 Jajka
3 łyżka Rum
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Wrzuć pistacje, cukier i mąkę kukurydzianą do misy miksera i zmiksuj w drobny proszek.
Etap 2 /5
Dodaj olej, jajka i rum. Zmiksuj jeszcze raz, aż masa będzie gładka.
Etap 3 /5
Masę rozdziel do wszystkich wgłębień formy do ciasta.
Etap 4 /5
Włóż formę do Cake Factory.
Etap 5 /5
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem. Powtórz poprzednie etapy, aby przygotować kolejne porcje