Kanie w panierce ala schabowe
- Całkowity czas 17 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 Kanie
100 g bułka tarta
3 jajka
0.5 łyżeczka soli
0.5 łyżeczka pieprzu
1 łyżeczka ulubionych przypraw
2 łyżka oleju roślinnego
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Oczyszczamy kanie, jajko roztrzepujemy z przyprawami.
Etap 2 /3
Do miski wsypujemy bułkę tartą, następnie kanie kolejno zanurzamy w jajku oraz obtaczamy bułką tartą.
Etap 3 /3
To Cook4Me wlewamy olej i umieszczamy panierowaną kanie, umieszczamy nakładkę Extra Crisp i ustawiamy tryb ręczny na 180 stopni i 6 minut. Po połowie czasu obracamy kanię.