Fondanty czekoladowe
- Całkowity czas 0 min.
- 0 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 porcje
6 Jajka
360 g Gorzka czekolada
300 g Masło
150 g Cukier
90 g Mąka
Akcesoria
Forma na 6 muffinek
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Roztop masło i czekoladę na nieprzywierającej formie przy użyciu programu na podany czas.
Etap 2 /6
Wymieszaj w misce cukier, mąkę i jajka.
Etap 3 /6
Dodaj do masy czekoladę.
Etap 4 /6
Rozdziel masę równo do foremek, a następnie umieść je w Cake Factory.
Etap 5 /6
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem.
Etap 6 /6
Smacznego!