Fit leczo z indykiem
- Całkowity czas 15 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
2 Filety z indyka
1 Cukinia
1 Papryka czerwona
1 Papryka żółta
1 Cebula
3 Marchewki
6 Dużych pieczarek
800 ml Pomidorów w puszce
1 łyżka Soli
1 łyżka Pieprzu
1 łyżka Ziół prowansalskich
1 łyżka Słodkiej papryki
1 łyżka Czosnku suszonego
1 łyżka Masła klarowanego
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Wszystkie warzywa oraz mięso dokładnie umyj pod bieżącą wodą.
Etap 2 /4
Marchew i cebulę obierz i pokrój w mniejsze kawałki. Pieczarki, papryki oraz cukinię pokrój w mniejsze części. Mięso oczyść i pokrój w kostkę.
Etap 3 /4
W Cook4me rozpuść łyżkę masła. Następnie w kolejności: marchew, cebula, papryka, cukinia, pieczarki oraz mięso podsmaż, aż składniki się zarumienią i zmniejszą swoją objętość. Dopraw podanymi przyprawami.
Etap 4 /4
Składniki połącz z pomidorami i gotuj całość pod ciśnieniem przez 10 minut.