*Courgette soup with cream cheese
- Całkowity czas 4 godz. 6 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 4 godz.
Studzenie
Składniki
2 osób
200 g Cukinie
3 cl Woda
30 g Cebula
1 łyżka Świeży estragon
50 g Serek śmietankowy (typu Philadelphia®)
Sól, pieprz
1 szczypta Chili w proszku (opcjonalnie)
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Umieść wszystkie składniki w urządzeniu, zaczynając od cukini. Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 3 /4
Chłodź przez 4 godziny.
Etap 4 /4
Jeśli chcesz, tuż przed podaniem możesz posypać zupę odrobiną chili w proszku.