*Green energy pancakes with banana and spinach
- Całkowity czas 26 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 21 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
30 g Młody szpinak
100 g Banan
15 cl Mleko migdałowe
1 Białko
50 g Górskie płatki owsiane
1 łyżeczka Proszek do pieczenia
2 szczypta Szczypty soli
1 łyżeczka Naturalny ekstrakt waniliowy
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Wrzuć wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od młodego szpinaku. Dociśnij szpinak za pomocą szpatułki.
Etap 3 /4
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 4 /4
Wlej na patelnię odrobinę oleju i rozgrzej ją. Weź łyżkę stołową, aby polać patelnię ciastem i uformować naleśniki. Smaż na średnim ogniu przez dwie minuty z każdej strony. Podawaj z serkiem homogenizowanym, kremem czekoladowym i świeżymi owocami.