Wołowina z ziołami po persku
- Całkowity czas 1 godz.
- 30 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
600 g Obsmażona wołowina
250 g Sucha fasola czerwona
1 Cebula
100 g Świeży szpinak
2 Natka pietruszki
1 Świeża kolendra
2 Cytryna
2 łyżeczka Mielona kurkuma
350 ml Woda
2 łyżka Olej roślinny
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Dodaj cebulę i smaż, aż stanie się przezroczysta. Dodaj kurkumę. Wymieszaj i gotuj.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki. Dopraw solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Podawaj z ryżem.