Szparagi z grilla
- Całkowity czas 44 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 24 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
3 Zielone szparagi
3 łyżka Oliwa z oliwek
1.5 łyżeczka Czosnek
90 g Czosnek
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Umyj szparagi i odetnij końce. W dużym naczyniu wymieszaj szparagi, oliwę z oliwek, czosnek w proszku i parmezan. Dopraw solą i pieprzem.
Etap 2 /4
Włóż szparagi do urządzenia wyposażonego w talerz. Rozpocznij proces gotowania.
Etap 3 /4
W połowie gotowania wymieszaj szparagi.
Etap 4 /4
Sprawdź, czy szparagi są ugotowane i jeśli to konieczne, dodaj jeszcze kilka minut.