Smażona wołowina teriyaki
- Całkowity czas 12 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 łyżka Olej z orzechów ziemnych
600 g Wołowina
2 szt. Papryka chili
60 ml Marynata teriyaki
300 g Pak choy
100 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Dodaj olej.
Etap 3 /6
Podsmaż wołowinę przez 2 minuty.
Etap 4 /6
Dodaj chilli, marynatę, pak choy i wodę. Dobrze wymieszaj, aby połączyć.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Zagęść mąką kukurydzianą, dopraw do smaku i podawaj! Smacznego!