Panierowane krewetki
- Całkowity czas 34 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
20 Krewetki
250 g Mąka
4 Jajka
180 g Bułka tarta
Sól
Pieprz
Olej
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Ten przepis wymaga użycia pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Włóż do 3 oddzielnych miseczek mąkę, jajka i bułkę tartą. Kolejno obtaczaj krewetki w każdej z miseczek.
Etap 3 /4
Posmaruj olejem panierowane krewetki. Włóż do zamrażarki na 30 minut, a następnie do Cook4me.
Etap 4 /4
Ustaw Extra Crisp w Cook4me. Gotuj w trybie ręcznym przez 14 minut w temp. 200°C.