Morszczuk w sosie curry
- Całkowity czas 15 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 szt. Płaty morszczuka
400 g Gotowy sos curry
150 g Gęsta śmietana
1.5 szt. Jabłka
6 łyżka Rodzynki
1.5 szt. Cebula
1 szczypta Sól, pieprz
3 łyżka Olej roślinny
150 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej do Cook4Me oliwę.
Etap 3 /6
Zrumień cebule i kawałki jabłek.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki, a na wierzch połóż rybę.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Podawaj.