Malinowe i brzoskwiniowe blondie
- Całkowity czas 57 min.
- 12 min.
Czas przygotowania - 45 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 porcje
260 g Masło niesolone
140 g brązowy cukier
140 g Cukier Rapadura
1 szczypta Sól
2 jajko
380 g Mąka cukiernicza
160 g Biała czekolada
220 g Maliny świeże lub mrożone
2 Świeża brzoskwinia lub brzoskwinia w syropie
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Rozpuść kawałki masła w nieprzywierającej formie na programie przez wskazany czas.
Etap 2 /7
W misce za pomocą szpatułki wymieszaj cukier z solą i jajkiem. Dodajemy masło i stopniowo dodajemy mąkę.
Etap 3 /7
Białą czekoladę drobno posiekaj.
Etap 4 /7
Pokrój brzoskwinię.
Etap 5 /7
Do mieszanki dodaj kawałki białej czekolady i maliny. Dodaj brzoskwinie lub podawaj je obok.
Etap 6 /7
Wypełnij nieprzywierającą formę. Gotuj w programie przez wskazany czas.
Etap 7 /7
Przed wyjęciem z formy pozostaw do ostygnięcia.