Kuskus z owocami morza
- Całkowity czas 10 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
200 g Kawałki ryby (łososia, dorsza lub innej)
130 g Średniej wielkości kasza kuskus
200 g Ratatouille
50 g Mrożona mieszanka owoców morza
120 g Ciecierzyca z puszki
2 łyżeczka Przyprawa do kuskusu
2 łyżka Oliwa z oliwek
130 mg Woda
1 szczypta Sól, Pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wmieszaj połowę ziół do ratatouille. Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Wsyp kaszę. Wymieszaj. Wlej wodę, wsyp ciecierzycę, pozostałą część ziół i mieszankę owoców morza do Cook4Me.
Etap 4 /6
Dosól do smaku. Włóż koszyk do gotowania na parze. Ułóż ratatouille. Na wierzchu połóż rybę w taki sposób, aby kawałki nie leżały jeden na drugim. Dosól do smaku.
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Wlej do kaszy bulion. Pozostaw do ostygnięcia na 5 min. Podawaj w całości.