Kanapki z krewetkami i szparagami
- Całkowity czas 12 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
75 g Serek śmietankowy
4 gałązka Szczypiorek
0.5 łyżka Sok z cytryny
1 szczypta Pieprz kolorowy
1 szczypta Wędzona papryka
6 Szparag
6 Krewetka
2 kawałek Grzanka
Oliwa z oliwek
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Serek śmietankowy wymieszaj ze szczypiorkiem, sokiem z cytryny, pieprzem i papryką. Odstaw do lodówki.
Etap 3 /5
Do Cook4me wlej 200 ml wody, włóż koszyk do gotowania na parze, a do koszyka włóż szparagi.
Etap 4 /5
Zamknij pokrywę i naciśnij „Start”. Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Rozsmaruj przygotowany serek na chlebie, na wierzchu ułóż ciepłe szparagi i krewetki. Smacznego!