Kanapka z pastą z pieczonego bakłażana, papryki i fety
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 porcje
300 g Bakłażan
200 g Zielona papryka
200 g Ser Feta
40 g Oliwa z oliwek
4 g Sól
4 g Pieprz
320 g Chleb
80 g Roszponka
400 g Pomidor
Oliwka
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Bakłażana i paprykę kroimy w kostkę, wkładamy do garnka Cook4me.
Etap 2 /6
Na wierzch warzyw kładziemy kostkę fety.
Etap 3 /6
Polewamy oliwą/olejem i posypujemy przyprawami.
Etap 4 /6
Zakładamy nakładkę Extra Crisp i ustawiamy 15 minut, 200 stopni. Zapiekamy.
Etap 5 /6
Blendujemy całość.
Etap 6 /6
Podajemy z pieczywem i warzywami.