Indyk w chilli
- Całkowity czas 11 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 łyżka Olej z awokado
800 g Indyk
1 Cebula
1 Papryka
1 Seler
1 Papryczka Jalapeño
2 szczypta Chilli w proszku
2 łyżka Przecier pomidorowy
400 ml Sok pomidorowy
400 g Czerwona fasola
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Smaż indyka przez 2 minuty. Dodaj cebulę i smaż przez 5 minut, aż się zrumieni.
Etap 4 /6
Umieść pozostałe składniki w Cook4me.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Podawaj na gorąco.