Indyk w sosie musztardowym
- Całkowity czas 9 min.
- 6 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
700 g Sznycle z indyka
1.5 łyżka Musztarda Dijon
1 łyżka Papryka w proszku
300 ml Płynna śmietanka
150 ml Bulion cielęcy
1 łyżka Posiekana natka pietruszki
1 szt. Posiekana cebula
1 łyżka Olej roślinny
Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Posiekaj natkę pietruszki.
Etap 3 /7
Wlej do Cook4Me oliwę.
Etap 4 /7
Zrumień cebule na oleju.
Etap 5 /7
Włóż wszystkie składniki do Cook4Me.
Etap 6 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 7 /7
W razie potrzeby zagęść sos dodając mąkę. Podawaj!