Gulasz z kaczki po landyjsku
- Całkowity czas 22 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 7 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 szt. Kacze udka w zalewie
200 g Wędzona kiełbasa
1 szt. Cebula
150 g Marchewki
300 g Ziemniaki
200 g Mała rzepa
300 g Gotowana fasola
2 łyżka Pietruszka
1 łyżeczka Bukiet ziołowy
600 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Obierz i pokrój marchew na 4-5 cm kawałki.
Etap 3 /6
Umyj i posiekaj natkę pietruszki.
Etap 4 /6
Do Cook4Me włóż warzywa, następnie kiełbaski, fasolę i bukiet ziołowy. Dodaj wodę. Przypraw. Połóż udka na wierzchu.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Usuń kości. Sos pieczeniowy dopraw pietruszką. Podawaj wszystko razem.