Gnocchi z białymi szparagami
- Całkowity czas 23 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
270 g Gnocchi
6 szt. Główki białych szparagów
0.5 szt. Słodka cebula
3 szt. Włoska szynka
150 ml Bulion warzywny
1 łyżka Oliwa z oliwek
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Potnij szparagi na cztery kawałki. Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Gotuj cebulę, aż stanie się przezroczysta. Dodaj pozostałe składniki oprócz szynki.
Etap 4 /6
Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Podziel na porcje, ułóż na talerzach i udekoruj szynką.