Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Łosoś w sosie z białymi szparagami

ratings.4.3

4.3/5 -

  • Całkowity czas 13 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    3 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 6 szt. Kawałki łososia

  • 1.5 szt. Biała cebula

  • 1 łyżka Płynny miód

  • 45 g Żytni chleb

  • 300 ml Płynna śmietanka

  • 450 g Białe szparagi

  • 15 ml Woda

  • 3 łyżka Olej roślinny

  • 15 szczypta Krople Tabasco ©

  • 1 szczypta Sól, pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Wlej olej do Cook4Me.

  • 3łyżka Olej roślinny

Etap 3 /6

Zrumień łososia po jednej stronie. Wyjmij z Cook4Me. Dodaj cebulę i szparagi. Zeskrob pozostałą po smażeniu warstwę.

  • 6szt. Kawałki łososia
  • 1.5szt. Biała cebula
  • 450g Białe szparagi

Etap 4 /6

Dodaj pozostałe składniki. Na wierzchu ułóż łososia. Dodaj sól i pieprz do smaku.

  • 6szt. Kawałki łososia
  • 1łyżka Płynny miód
  • 45g Żytni chleb
  • 300ml Płynna śmietanka
  • 15ml Woda
  • 15szczypta Krople Tabasco ©
  • 1szczypta Sól, pieprz

Etap 5 /6

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 6 /6

Wyjmij łososia z Cook4Me. Wymieszaj sos i podawaj.

Podobne przepisy

Tefal
Tefal
23 min.

Gnocchi z białymi szparagami

ratings.NaN

Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Gnocchi z białymi szparagami
Tefal
Tefal
30 min.

Łosoś z zielonymi szparagami

Review 5 stars (average)

1 Recenzje

Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Łosoś z zielonymi szparagami
Tefal
Tefal
27 min.

Łosoś w sosie śmietankowo-koperkowym

ratings.NaN

Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Łosoś w sosie śmietankowo-koperkowym
Tefal
Tefal
20 min.

Łosoś w sosie pieprzowym

ratings.3.9

5 Recenzje

Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Łosoś w sosie pieprzowym
Tefal
Tefal
15 min.

Łosoś w sosie śmietankowo-koperkowym

ratings.NaN

Łosoś w sosie z białymi szparagami - przepisy Cook4Me | Tefal
Łosoś w sosie śmietankowo-koperkowym