Egzotyczne crumble z owocami
- Całkowity czas 58 min.
- 25 min.
Czas przygotowania - 33 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
1 porcja
2 Jabłko
400 g Egzotyczne owoce
15 g Masło
20 g Cukier
Kruszonka:
120 g Mąka
115 g Masło
80 g Cukier trzcinowy
100 g Orzech kokosowy
Akcesoria
Nieprzywierająca forma
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Włóż masło do nieprzywierającego garnka, następnie włóż do Cake Factory. Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem.
Etap 2 /5
Obracając naczynie, rozsmaruj roztopione masło na całym dnie, a następnie posyp cukrem.
Etap 3 /5
Obierz jabłka, pokrój je w ćwiartki, usuń nasiona, a następnie pokrój na kawałki, rozprowadzając je po całym naczyniu. Egzotyczne owoce obierz i pokrój na duże kawałki i rozłóż je na jabłkach.
Etap 4 /5
Rozetrzyj kruszonkę opuszkami palców w misce do miksowania, aż będzie przypominać grubą bułkę tartą. Rozsyp masę na owocach, tworząc duże grudki. Wstaw formę do Cake Factory.
Etap 5 /5
Uruchom zgodnie z programem i wskazanym czasem. Wyjmij z naczynia i delektuj się jeszcze ciepłym plackiem.