Chorizo w sosie z czerwonego wina
- Całkowity czas 33 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 23 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
2 łyżka Oliwa z oliwek
400 g Chorizo
2 Czosnek
0.5 Cebula
200 ml Wino czerwone
1 liść Liść laurowy
2 liść Szałwia
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Pokrój chorizo na kawałki. Posiekaj cebulę.
Etap 2 /4
Wlej olej do misy Cook4me.
Etap 3 /4
Dodaj chorizo. Smaż przez 6 minut. Dodaj czosnek i cebulę i smaż 2 minuty. Dodaj resztę składników i gotuj jeszcze 15 minut.
Etap 4 /4
Ułóż chorizo w naczyniu i podawaj z kromkami chleba.