Bretzeli z szynką dojrzewającą
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
18 sztuki
50 g Masło
5 cl Półgęsta śmietana
2 łyżka Musztarda dijon
16 cl Woda
120 g Mąka pszenna
100 g Szynka dojrzewająca
Sól i pieprz
Akcesoria
Płyta do wafli (kwiaty)
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Wrzuć wszystkie składniki do miski i wymieszaj szpatułką.
Etap 2 /5
Rozgrzej urządzenie.
Etap 3 /5
Na środek każdej foremki płyty wlej łyżkę ciasta.
Etap 4 /5
Sprawdź, czy bretzeli upiekły się, a w razie potrzeby uruchom program ponownie.
Etap 5 /5
Wyjmij i natychmiast podawaj.