Boczek w sosie barbecue
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
4 kawałek świeży boczek po francusku
1 łyżeczka czosnek w proszku
1 łyżeczka papryka
2 łyżeczka sos barbecue
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Wymieszaj przyprawy z sosem barbecue.
Etap 2 /5
Polej plasterki boczku.
Etap 3 /5
Pozostaw w chłodnym miejscu na 1 godzinę, a w miarę możliwości na dłużej, aby boczek dobrze się zamarynował.
Etap 4 /5
Jeśli OptiGrill nie jest połączony: – Włącz grill. – Wybierz program Wieprzowina na grillu i naciśnij OK. Jeśli OptiGrill jest połączony: – Spersonalizuj preferencje gotowania za pomocą linku podanego pod tym krokiem, a następnie naciśnij OK na urządzeniu OptiGrill. Kontynuuj przepis: Piecz plasterki boczku, dopóki nie włączy się czerwona kontrolka.
Etap 5 /5
Podawaj!