Bajgiel ze szpinakiem i fetą
- Całkowity czas 19 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 sztuki
140 g Mąka
20 g Mąka kukurydziana
1 saszetka Proszek do pieczenia
4 cl Oliwa z oliwek
2 Jajka
4 cl Mleko
60 g Ser feta
30 g Szpinak
2 Gałka muszkatołowa
Akcesoria
Bagel plates
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Wrzuć wszystkie składniki do dużej miski, weź szpatułkę i mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Etap 2 /4
Rozgrzej urządzenie.
Etap 3 /4
Weź łyżkę i przełóż masę do formy na bajgle, tworząc 4 małe, równe kopczyki w każdej części.
Etap 4 /4
Wyjmij natychmiast i podawaj na ciepło lub na gorąco.