*Light courgette dip with coriander
- Całkowity czas 6 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
8 osób
350 g Cukinia gotowana na parze (1,5–2 sztuki)
40 g Świeża kolendra
4 cl Woda
3 łyżka Oliwa z oliwek
1 goździk Czosnek
Sól i pieprz
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Umieść wszystkie składniki w urządzeniu, zaczynając od cukini. Dociśnij kolendrę za pomocą szpatułki. Zachowaj kilka liści do dekoracji.
Etap 3 /4
Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 4 /4
Dopraw przyprawami. Dip można udekorować odrobiną pieprzu i kolendry.