Zupa ze szparagami i mascarpone
- Całkowity czas 20 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
20 Zielone szparagi
2 Szalotka
2 Ziemniak
500 ml Bulion warzywny
100 g Mascarpone
2 łyżka Czarna oliwka
2 Bresaola
Sól
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Obierz i pokrój ziemniaki w kostkę. Posiekaj szalotki.
Etap 3 /6
Odetnij 4-5 cm od spodu szparagów. Pokrój szparagi na kawałki.
Etap 4 /6
Do misy wrzuć kawałki szparagów, szalotki, ziemniaki, bulion i ser mascarpone.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Zblenduj i dopraw do smaku. Udekoruj oliwkami i szynką. Smacznego!