Warzywne curry
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
1 łyżka Pasta curry
1 łyżka Klarowane masło
10 g Świeżo starty imbir
30 g Marchewki
1.5 łyżka Mleko kokosowe
150 g Grzyby shiitake
75 g Fasola szparagowa
75 g Kukurydza
0.5 łyżka Sok z limonki
0.5 łyżka Sos sojowy
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Zetrzyj na tarce imbir.
Etap 3 /5
Do Cook4me włóż masło.
Etap 4 /5
Dodaj imbir i pastę z curry. Gotuj przez 2 minuty. Dodaj pozostałe składniki. Wymieszaj. Gotuj przez 3 minuty.
Etap 5 /5
Udekoruj kolendrą. Podawaj z kiełkami soi i ryżem.