Sałatka z brzoskwiń i komosy ryżowej
- Całkowity czas 23 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 8 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
360 g Czerwona komosa ryżowa
3 Brzoskwinie, obrane i pokrojone na kawałki
75 g Orzechy (włoskie, laskowe, pekan, nerkowce lub ziemne)
60 g Suszone owoce (śliwki, daktyle, rodzynki, morele)
250 g Maliny, umyte
3 łyżka Olej z orzechów laskowych
550 ml Woda
Sól i pieprz do smaku
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Dodaj wodę i komosę ryżową do miski. Dopraw solą.
Etap 3 /4
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 4 /4
Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Schłodź.