Risotto z pesto i papryką
- Całkowity czas 0 min.
- 0 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1 łyżka Oliwy z suszonych pomidorów
200 g Cebuli
1 Papryka żółta
50 g Pomidorów suszonych (w paskach)
300 g Ryżu arborio
3 łyżka Pesto bazyliowego
900 ml Bulionu
150 g Pomidorków koktajlowych
0.5 c Parmezanu
1 kulka Mozzarelli
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Przygotuj urządzenie i dodaj olej.
Etap 3 /6
Podsmaż cebulę, suszone pomidory i pokrojoną w kostkę paprykę przez 2-3 min. Dodaj ryż i wymieszaj.
Etap 4 /6
Dodaj pesto i bulion. Dobrze wymieszaj, aby połączyć wszystkie składniki.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Wymieszaj ze startym parmezanem, mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi. Dopraw do smaku i podawaj.