Panini z czekoladą i pianką cukrową
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 sztuki
4 Bułka na panini
12 Pianka cukrowa
4 łyżka Pasta czekoladowo-orzechowa
20 g Masło
Akcesoria
Płyta do panini
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przekrój bułki wzdłuż na pół.
Etap 2 /6
Posmaruj zewnętrzną stronę każdej połówki roztopionym masłem. Na wewnętrznej stronie dolnej połowy każdej bułki połóż trzy pianki cukrowe.
Etap 3 /6
Na piankach rozsmaruj łyżkę kremu.
Etap 4 /6
Przykryj wszystko górnymi połówkami.
Etap 5 /6
Rozgrzej urządzenie.
Etap 6 /6
Umieść panini w urządzeniu.