Opiekana brioszka z bananem i czekoladą
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
8 sztuki
8 Plaster/kromka Brioszka
8 łyżka Krem
1 Banan
Akcesoria
Płyta do trójkątnych kanapek
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Ułóż połowę kromek brioche na talerzu. Na każdą kromkę nałóż po dwie łyżki kremu w dwóch przeciwległych rogach.
Etap 2 /8
Ułóż plasterki banana na kremie.
Etap 3 /8
Przykryj gotowe kromki pozostałymi kromkami.
Etap 4 /8
Rozgrzej urządzenie.
Etap 5 /8
Umieść połowę kanapek w urządzeniu.
Etap 6 /8
Po upieczeniu przekrój je na pół, tak aby powstały trójkąty.
Etap 7 /8
Weź pozostałe kanapki i przygotuj drugą partię.
Etap 8 /8
Smacznego!