*Iced avocado velouté with coconut milk and lime
- Całkowity czas 4 godz. 21 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 4 godz.
Studzenie
Składniki
4 osób
250 g Awokado
8 cl Mleczko kokosowe
14 cl Woda
1 goździk Czosnek
1 Limonka (sok)
1 łyżka Przecier pomidorowy
2 szczypta Przyprawa chili
Sól
2 łyżka Siemię lniane
2 łyżka Ziarna czarnego sezamu
Awokado
Akcesoria
Butelka 400 mL Butelka 700 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Wrzuć wszystkie składniki do urządzenia, zaczynając od płynów. Zachowaj siemię lniane, ziarna czarnego sezamu i plasterki awokado do dekoracji. Przykręć ostrza do butelki OTG i przymocuj ją do podstawy. Zblenduj.
Etap 2 /3
Dopraw i dostosuj ilość chili. Chłodź przez 4 godziny.
Etap 3 /3
Tuż przed podaniem udekoruj siemieniem lnianym, czarnym sezamem i plasterkami awokado.