Magdalenki z fetą i suszonymi pomidorami
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
16 sztuki
80 g Mąka ryżowa
40 g Parmezan
0.5 saszetka Proszek do pieczenia
2 cl Oliwa z oliwek
2 Jajko
2 cl Mleko
50 g Suszone pomidory
50 g Ser feta
Sól i pieprz
Akcesoria
Mini-madeleine plates
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Wrzuć wszystkie składniki do dużej miski, weź szpatułkę i mieszaj, aż ciasto będzie gładkie.
Etap 2 /4
Rozgrzej urządzenie.
Etap 3 /4
Za pomocą łyżeczki uformuj kulki i umieść je w foremkach do magdalenek. Sprawdź, czy magdalenki się upiekły, a w razie potrzeby uruchom program ponownie.
Etap 4 /4
Natychmiast wyjmij i pozostaw do ostygnięcia na ruszcie.