Kurczak Teriyaki
- Całkowity czas 17 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
700 g Kurczak
2 łyżka Oliwa z oliwek
1 Papryka
2 c Mrożona fasola
16 Grzyby shiitake
1 Pędy bambusa
0.5 c Sos Teriyaki
0.5 c Bulion warzywny
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Przygotuj urządzenie i dodaj olej.
Etap 3 /6
Dodaj kurczaka i przyrumień go przez 5 min. Dodaj warzywa. Gotuj przez 2 min.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki. Dobrze wymieszaj.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Podawaj z ryżem jaśminowym.