Krem z migdałów i miodu
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
680 g Mleczko migdałowe
3 szt. Żelatyna
90 g Miód mandarynkowy
15 g Skrobia kukurydziana
90 g Pasta migdałowa
6 łyżka Posypka do ciast
Akcesoria
8 jars set
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Do misy Cook4me wlej mleczko, dodaj miód, skrobię i pastę migdałową.
Etap 3 /5
Mieszając doprowadź do wrzenia. Odsącz i dodaj żelatynę.
Etap 4 /5
Rozlej do werynek.
Etap 5 /5
Włóż na 12 godz. do lodówki. Ozdób posypką i podawaj.