Kapuśniak
- Całkowity czas 18 min.
- 3 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1.5 l Wywar
4 szt. Ziemniaki
750 g Kapusta kiszona
1 szczypta Majeranek
1 szczypta Lubczyk
1 łyżka Śmietana
Grzyby
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj wywar i składniki.
Etap 2 /7
Obierz i pokrój w kostkę ziemniaki i namocz grzyby.
Etap 3 /7
Wlej wywar i dodaj ziemniaki.
Etap 4 /7
Dodaj kapustę i grzyby z wodą. Dopraw.
Etap 5 /7
Gotuj składniki.
Etap 6 /7
Dodaj łyżkę śmietany i wymieszaj.
Etap 7 /7
Smacznego!