Grecka zupa z ciecierzycy
- Całkowity czas 40 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 25 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
125 g Ciecierzyca
1 Cebula
1.5 goździk Czosnek
1 szt. Marchew
1 łyżka Oliwa z oliwek
0.5 łyżka Tymianek
1 liść Liść laurowy
0.5 łyżka Kmin rzymski
750 ml Bulion warzywny
1 Cytryna
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Posiekaj cebulę i czosnek. Pokrój marchewkę w 2 cm kostkę.
Etap 2 /4
Włóż wszystkie składniki do misy Cook4me.
Etap 3 /4
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 4 /4
Wymieszaj i podawaj na gorąco.