Cynamonowe francuskie tosty-paluszki
- Całkowity czas 15 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 kawałek Brioszka
2 Jajko
2 łyżka Śmietanka
50 g Cukier
0.5 łyżka Cynamon
20 g Masło
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Ten przepis wymaga pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wmieszaj cukier z cynamonem. W talerzu ubij jajka ze śmietanką. Kromki pokrój na paluszki.
Etap 3 /5
Za pomocą pędzla wysmaruj misę Cook4me masłem. Namocz paluszki w jajkach i umieść w misie Cook4me (w razie potrzeby piecz partiami).
Etap 4 /5
Wyłącz Cook4me i zamontuj pokrywę Extra Crisp. Ustaw program manualny na 8-10 minut na 200°C. Obróć paluszki w połowie czasu pieczenia.
Etap 5 /5
Wyjmij paluszki i obtocz je w cukrze. Podawaj na gorąco.