Ciecierzyca z pikantną kapustą
- Całkowity czas 12 godz. 29 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 12 godz.
Studzenie
Składniki
4 osób
180 g Ciecierzyca
200 g Kapusta włoska
2 szt. Zielone jabłka
2 szt. Limonki
8 łyżka Krem kokosowy
0.66 łyżeczka Świeży imbir
0.66 łyżeczka Pasta wasabi
2 łyżka Ziarna sezamu
550 ml Woda (lub bulion)
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
W Cook4me umieść ciecierzycę, kapustę, imbir, pastę wasabi i wodę. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj.
Etap 3 /4
Gotuj w Cook4me.
Etap 4 /4
Przecedź. Pozostaw do ostygnięcia. Dodaj pozostałe składniki i dokładnie wymieszaj.